Název produktu:
Popis produktu:

Popis

Konopí jako rostlina má velmi široké využití. Používá se na výrobu papíru, látky nebo léčebných mastí. Přítomnosti THC není třeba se v případě semen bát, tato látka se nachází pouze na listech a květech. Konopné semínko je měkké a má příjemnou máslovitou chuť.

Slunečnicová semínka se získávají ze slunečnic, které jsme si z Ameriky původně dovezli jen jako okrasné rostliny. Semínka mají příjemnou oříškovou chuť.

Dýňová semínka se získávají s tykve obecné, která může mít až 60 kg. Někdy se rostlina také nazývá dýně obecná a pochází ze Střední Ameriky. Řadí se mezi nejstarší člověkem pěstované plodiny. Semínka mají jemnou oříškovou chuť.

Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné. 

Složení

Směs semen (slunečnicová semena, dýňová semena [semena tykve], SEZAM, loupaná konopná semena) 64 %, cukr, rýžový sirup, rostlinné oleje (palmový olej, řepkový olej), karob, SÓJOVÁ mouka, emulgátor: slunečnicový lecithin, jedlá sůl. Může obsahovat stopy arašídů, mléka a skořápkových plodů.

Alergeny

Sója, Sezam

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

EAN:

Kód u výrobce:

K jídlu Vegan Bez lepku Bez mléka




Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.