Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Bez lepku

Popis produktu:

Popis

Kokosový ořech je druh ovoce, který roste na kokosových palmách převážně v tropech, a to po celém světě. Palmy produkují až 150 plodů ročně a lidé je pěstují již 3000 let. Je zajímavé, že ořechy kokosu jsou jedněmi z největších semen na světě a využívá se jak jejich dužina, tak slupka i voda. Kromě kuchyně se kokos využívá také v kosmetickém průmyslu na výrobu mýdel, sprchových gelů, peelingů a mnoho dalšího.

Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. 

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Kukuřičný sirup*, kokos* 25 %, dehydratovaný kukuřičný glukosový sirup*, sušená SYROVÁTKA* (MLÉKO), kakaové máslo*, palmový olej*, sušené plnotučné MLÉKO*, karobový prášek* 2 %, sušený rýžový sirup*, vanilkový prášek*. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a arašídů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Mléko

Skladování

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.