Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Český produkt Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:
Green Vanilla v sobě spojuje sílu enzymů a minerálů ze štávy z mladého ječmene s ultramocnými vlastnostmi kořene maca, který je známý schopností přirozeně podporovat nárůst svalové hmoty. Základem je protein z konopného, slunečnicového a dýňového semínka doplněný sladkou chutí lucumy, mesquitu a vanilky. S nejvyšším podílem bílkovin je Green Vanilla dokonale vyváženým drinkem k rekonvalescenci po cvičení nebo kdykoli mezi jídly.

Smíchejte prášek s vodou a vypijte na zotavení po tréninku nebo mezi jidly. Rozmixujete-li s 2 banány, získáte kompletní smoothie drink plný energie a živin. Doporučené množství: 2 odměrky (jsou součástí balení) zamíchejte ve velké sklenici vody, nebo rozmixujte s ovocem. Není určeno k použití jako náhrada pestré stravy.

Lifefood Raw Protein Superfood Powders je zcela nová řada proteinových směsí z nejlepších rostlinných bílkovin a vybraných superfoods. V raw kvalitě! Na rozdíl od běžných proteinových doplňků rostlinného původu tvoří základ nových proteinů od Lifefood vysoce kvalitní bílkovina ze semínek a nikoli luštěnin, díky čemuž jsou mnohem stravitelnější. Nejlepší poměr aminokyselin dosažitelný v rámci rostlinných zdrojů v raw kvalitě, spolu s výjimečnými nutričními vlastnostmi pečlivě vybraných superfoods se Lifefood Raw proteinové směsi se superfoods řadí mezi absolutní špičku v tomto oboru. Delikatesní ultra výživný nápoj získáte rozmixováním prášku s vodou, ovocem nebo třeba s ořechovým mlékem. Dopřejte svému tělu komplexní rostlinnou výživu každý den!

Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota: 1400 kJ / 334 kcal
Tuky: 7,4 g
- z toho nasycené: 1,2 g
Sacharidy: 17 g
- z toho cukry: 8,3 g
Vláknina: 24 g
Bílkoviny: 38 g
Sůl: 0,2 g
1 BE/BEU = 43 g

Výživové údaje v 25 g:
Energetická hodnota: 350 kJ / 84 kcal
Tuky: 1,9 g
- z toho nasycené: 0,3 g
Sacharidy: 4,3 g
- z toho cukry: 2,1 g
Vláknina: 6 g
Bílkoviny: 9,5 g
Sůl: 0,05 g

Složení: konopný proteinový prášek, slunečnicový proteinový prášek, sušená šťáva z mladého ječmene (20%), dýňový proteinový prášek, lucuma prášek, mesquite prášek, maca prášek (4%), vanilkový prášek (0,4%)
Země původu: Česká republika

Informace pro alergiky: může obsahovat stopy ořechů a sezamu
Skladování: uchovejte v suchu, temnu a chladnu








Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.