Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Fair trade Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:

Využití:

  • studená kuchyně - do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů
  • dochucení - olejem můžete dochutit i teplá jídla ke konci vaření, například polévky
  • vaření a dušení - olej lze i tepelně upravovat, ale jen za ne příliš vysokých teplot (cca 150°C)
  • pečení - olej využijete i při přípravě pečiva

Při výrobě oleje jsou kvalitní semena nejprve za studena lisována v lisu bez rozpouštědel nebo chemikálií. Olej se pak několikrát filtruje přes blotovací papír a poté se uchovává na tmavém a chladném místě. Slunečnicová semínka pocházejí od francouzských zemědělců.

Značka Émile Noël se již od 80. let zaměřuje na výrobu a prodej olejů z ekologicky pěstovaných surovin. Jako potvrzení vysoké kvality svých olejů získala firma certifikáty ISO, Organic Solidarity, Organic Fair Trade, Cosmébio, etc. Jejich oleje neobsahují umělé přísady a jsou vyráběny bez chemických úprav. Organické panenské rostlinné oleje společnosti Emile Noël odrážejí poctivé autentické chutě použitých semen nebo ovoce.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

100 % jedlý slunečnicový olej*. Může obsahovat stopy lepku, sóji, sezamu a skořápkových plodů. Baleno v ochranné atmosféře.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C, chraňte před světlem!







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.