Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Fair trade Raw Vegan Bez lepku Bez mléka

Popis produktu:

Popis

Při výrobě oleje jsou kvalitní semena nejprve za studena lisována v lisu bez rozpouštědel nebo chemikálií. Olej se pak několikrát filtruje přes blotovací papír. Nakonec se oleje smíchají v určitém poměru a poté se výsledný výrobek uchovává na tmavém a chladném místě.

Značka Émile Noël se již od 80. let zaměřuje na výrobu a prodej olejů z ekologicky pěstovaných surovin. Jako potvrzení vysoké kvality svých olejů získala firma certifikáty ISO, Organic Solidarity, Organic Fair Trade, Cosmébio, etc. Jejich oleje neobsahují umělé přísady a jsou vyráběny bez chemických úprav. Organické panenské rostlinné oleje společnosti Emile Noël odrážejí poctivé autentické chutě použitých semen nebo ovoce.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

Olej řepkový* (50 %), olej SEZAMOVÝ* (25 %), olej olivový* (15 %), olej z VLAŠSKÝCH ořechů* (5 %), olej konopný* (5 %). Může obsahovat stopy lepku, sóji a suchých skořápkových plodů. Baleno v ochranné atmosféře. Omega-3 mastné kyseliny 5,5 g/100 ml výrobku; omega-6 mastné kyseliny 25 g/100 ml výrobku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Skořápkové plody, Sezam

Skladování

Při teplotě do 20 °C, chraňte před světlem!







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.