Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka

Popis produktu:

Popis

Výborný extra panenský olivový olej z jižní Itálie je vyroben z oliv, které pocházejí ze stoletých olivových hájů. Plody stromů jsou ručně sbírány, pečlivě tříděny a za studena lisovány. Tímto způsobem vzniká unikátní olej s příjemnou lehkou olivovou chutí.

Balsamico nebo také balzámový ocet je italské koření. Jeho základem je vinný ocet, který je poté zahuštěn moštem z vinných hroznů odrůdy Trebbiano. Nakonec směs dlouhou dobu 12 až 50 let kvasí v sudech a získá tím nasládlou chuť. Balsamico v tomto oleji nese chráněné zeměpisné označení Aceto Balsamico di Modena, jelikož pochází z Modeny, kde je jeho výroba důležitou součástí kulturního dědictví.

BIO PLANETE se stala roku 1984 první evropskou organickou lisovnou oleje. Společnost oleje získává ze semen, ořechů a ovoce v biokvalitě se snahou zachovat jejich původní chuť. Firma si zakládá na vysoké kvalitě. Spolupracuje s osvědčenými dodavateli, testuje suroviny v místě původu i přímo v lisovně, nechává produkty během zpracování pomocí analýz několikrát ověřovat.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Extra panenský olivový olej* z Itálie 50 %, balzamikový ocet z Modeny (vinný ocet*, zahuštěný hroznový mošt*, karamelizovaný cukr*) 50 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství





Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.