Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Vegan Bez lepku Bez mléka

Popis produktu:

Využití:

  • samotné - nápoj se hodí k přímé konzumaci
  • smoothie nebo koktejl - tento nápoj chutná skvěle v obojím
  • pudink - nápoj přiveďte k varu, část dejte stranou, rozmíchejte v ní škrob a za stálého míchání vlévejte zpět do vroucího nápoje, můžete zjemnit smetanou.
  • kaše - nápoj může být základem při přípravě vaší oblíbené kaše k snídani, které bude mít jemnou jahodovou chuť
  • mléčné rýže - použijte místo mléka tuto alternativu a budete mít mléčnou rýži skvěle ochucenou už při vaření

Provamel je bioznačka známé společnosti Alpro. Už přes 30 let se zabývá výrobou různých produktů ze sóji. K výrobě využívá sójové boby bez genetické modifikace od evropských pěstitelů. Cílem značky je nabízet výrobky přispívající k blahu člověka i přírody. Všechny výrobky jsou zcela veganské a neobsahují laktózu. Navíc výroba probíhá bez emisí CO2. Provamel je také zapojen do projektu "The Great Green Wall", který se snaží zabraňovat rozšiřování Sahary. Díky Provamelu už bylo vysazeno 25 000 stromů.

Produkty Provamel se vyrábějí přírodním způsobem. Po odstranění vnější slupky se boby omyjí v čisté vodě a nechají se nasáknout vodou. Poté se rozemelou ve vroucí vodě a mléko se tak oddělí od okary (zbytku sójových bobů). Nakonec se mléko filtruje, čímž vzniká sójový nápoj.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

Pitná voda, loupané SÓJOVÉ BOBY* (9,8 %), nerafinovaný třtinový cukr*, přírodní aroma, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Sója

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů od otevření.







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.