Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

Bio Fair trade Vegan Bez mléka

Popis produktu:

Ve Fair Squared nepoužíváme jenom férově získané suroviny kdekoli je to možné. Kromě toho také aktivně vyhledáváme možnosti, jak rozšířit řady sortimentu Fair Squared o další férově získané produkty. A propagujeme fair trade kde to jenom jde. Příklady? Oliver je neplaceným členem představenstva Fair Rubber, což je jediný spolek na světě, který propaguje systém fair trade u výrobků z kaučuku a latexu.

Faktor dobrého pocitu a kvality:
Velmi nás těší, že s námi sdílíte zájem o životní a pracovní podmínky lidí z různých částí světa a kupujete výrobky, které pocházejí z férového obchodu. K tomu si však myslíme, že si zasloužíte ty nejkvalitnější výrobky, jaké jsme schopni vyrobit. Naše výrobky by vás měly hýčkat, chránit vás a pomoci vám cítit se dobře. Pro celý náš sortiment používáme suroviny nejvyšší kvality. Ale nejde jenom o vysokou kvalitu – design našich výrobků je pro nás stejně důležitý. Vždyť proč by skvělý a kvalitní výrobek neměl mít také perfektní obal? Chceme, aby se vám výrobky Fair Squared líbily, když o ně zavadíte pohledem v koupelně nebo je vyndáváte z kabelky. Ale rozhodně nejde o plýtvání a zbytečné výdaje za obaly. Snažíme se jednoduše vytvářet skvělé výrobky s funkčními obaly, které mají zároveň moderní design.

Bio – dobré pro vás i pro životní prostředí:
Našimi výrobky jsme se zavázali nejen vám, ale i našim producentům. Životní prostředí je důležitou součástí tohoto závazku: jde nám především o ochranu zdrojů jako je voda a půda, podporu biodiverzity a zajišťování udržitelnosti výrobních metod. Podařilo se nám získat certifikaci Natrue pro všechny naše výrobky, férově získávané suroviny pro naše kosmetické produkty pocházejí z organického zemědělství a latex, který používáme, pochází z plantáží certifikovaných FSC (Forest Stewardship Council). Pomocí fair trade také chráníme životní prostředí, neboť fair trade považuje udržitelnost a ochranu životního prostředí za důležitý přínos ke spokojenosti producentů surovin a standardy fair trade s tím také počítají. V systému fair trade jde o mnohem více než pouze o sociální prémii. V rámci spravedlivého obchodu – obchodu fair trade – spolupracují pěstitelé s experty, kteří jim pomáhají se získaním organické certifikace a jejichž cílem je zlepšit udržitelnost a ochranu životního prostředí.

Vegan:
Nikdy netestujeme naše výrobky na zvířatech.
Jsme registrováni u Vegan Society e.V.. Pracujeme na tom, aby všechny výrobky Fair Squared byly vhodné pro vegany. Naše výrobky jsou již nyní 100% vhodné pro vegany.







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.