Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

Bio

Popis produktu:

Jednou ze složek tohoto sprchového gelu je voda z pomerančových květů. Pomerančovník se vyskytuje v teplejších oblastech po celém světě a dorůstíá až 5 metrů. Je pěstován právě pro své voňavé květy, ale i z listů a z plodů se vyrábí éterické oleje. Z květů se voda získává destilací. SO"BiO ETIC spolupracuje s pomeranovými háji v Tunisku, konkrétně v regionu Nabeul na severovýchodě. Květy jsou zde sklízeny ručně a jedná se o tradiční regionální sběr.

Argan je původem strom z Maroka, kde dodnes hraje důležitou hospodářskou, ekologickou i sociální roli. Strom je využíván v lesnictví a také pro své ovoce v potravinářství. Též příspívá v boji proti rozšiřování pouštních oblastí a proti erozi půdy. Arganový olej, který gel obsahuje, se ze stromu získává už po staletí a je tradičním orientálním symbolem krásy. Olej zlaté barvy se lisuje z jader arganového ovoce přímo v oblasti pěstování stromu na jihozápadě Maroka.

Společnost SO"BiO ETIC vznikla v roce 2007. Od té doby se věnuje výrobě ekologických a etických kosmetických produktů. Jejich kosmetika je pečlivě testována a veškeré problematické a škodlivé složky jsou ihned odstraňovány. Výrobky neobsahují parabeny, silikony, syntetické vonné látky, nanočástice, polyethylenglykol nebo glykol. SO"BiO ETIC pro výrobu využívá především přírodní ingredience, aby podpořila přirozenou krásu člověka. Firma má certifikát Ecocert a Cosmebio dokládající původ surovin z ekologického zemědělství a je součástí 1% for the Planet Club.

Značka

So Bio







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.