Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Český produkt Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:
Na sluníčku sušené, v bio kvalitě, s péči opečovávané. Supervýživné goji z Uzbekistánu.

Podle čínské medicíny i vědeckých výzkumů západních vědců lze goji považovat za supervýživnou rostlinu, která má ve všech směrech blahodárný vliv na organismus. Dle čínské medicíny podporuje dlouhověkost, vitalitu, sexuální potenci, imunitní systém, chrání zrak a podporuje činnost ledvin.

Podle metody ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) je goji ze všech rostlin nejbohatší na antioxidanty! Kromě toho obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti rakovinovým buňkám), jsou jedním z nejbohatším zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na Zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva). Co se týče betakarotenu, jsou goji vydatnější než mrkev. Dále obsahují vitamíny C, B1, B2, B6 a E.

Lifefood goji nesou - stejně jako všechny produkty Lifefood - certifikát BIO, tzn. celý proces pěstování a zpracování je velice šetrný a striktně se vyhýbá umělému dosoušení a jakémukoliv použití chemikálií. Tím je dosaženo maximální „živosti“ sušených plodů a tedy zachování jejich nejvyšší možné nutriční hodnoty.

Odborníci tvrdí, že pro dosažení blahodárných účinků stačí konzumovat asi 30 gramů denně (malá hrst). Goji se konzumují samotné jako mimořádně zdravá svačinka, nebo je možné je přidávat do ovocných koktejlů a šejků, jejichž základem může být třeba super výživné konopné mléko.

Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota: 1319 kJ / 313 kcal
Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené: 0,2 g
Sacharidy: 51 g
- z toho cukry: 42 g
Vláknina: 21 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 0,06 g

Složení: 100 % sušené goji
Země původu: Uzbekistán

Informace pro alergiky: může obsahovat stopy dalších ořechů a sezamu
Skladování: uchovejte v suchu, temnu a chladnu








Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.