Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Český produkt Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:
Limitovaná edice exkluzivních plátků šťavnatých BIO hrušek z českých farem. Pečlivě sušené za nízkých teplot, Lifefood plátky hrušek jsou dokonale výživná a chutná svačinka.

Lifefood BIO hrušky pocházejí z plodů českých farem, jsou pečlivě krájené na jemné plátky a pomalu sušené za nízkých teplot přímo ve výrobně společnosti Lifefood. Jsou skvělou svačinkou, výborným sladidlem nebo překvapí jako součást dezertů či salátů.

Hrušky mají nízký obsah tuku a neobsahují žádné nasycené mastné kyseliny. Díky vysokému obsahu vlákniny se rychle dostaví pocit nasycení, ovocný cukr dodá nezbytnou energii. Hrušky obsahují vitamín A, B a C, železo, vápník, draslík, jód, hořčík, zinek a fosfor. Vychutnejte si neodolatelně sladkou a plnou chuť těchto tradičních plodů, ať jste kdekoliv a kdykoliv.

Limitovaná edice! Lifefood sušené hrušky představují omezenou sezónní nabídku. V okamžiku, kdy ze skladu zmizí poslední balení, budeme muset čekat do další sklizně. A ta bude nekonečně daleko! Neváhejte a objednávejte hned!

Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota: 1560 kJ / 374 kcal
Tuky: 1 g
- z toho nasycené: 0 g
Sacharidy: 72 g
- z toho cukry: 66 g
Bílkoviny: 20 g 
Vláknina: 2 g
Sůl: 0,02 g
1 BE = 16 g

Složení: 100% hrušky
Země původu: Česká republika

Informace pro alergiky: může obsahovat stopy ořechů a sezamu 
Skladování: uchovejte v suchu, temnu a chladnu







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.