Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Bio Vegan Bez lepku Bez mléka

Popis produktu:

Využití:

  • polévka - pokud zrovna nemáte čas na domácí zeleninový vývar a nechcete používat umělé bujony, bude vám tento přírodní bujon skvělým pomocníkem
  • omáčky - bujon může být také základem chuti omáček

Bujon je zcela bezlepkový, veganský a bez laktózy. Pokud máte rádi hutnější konzistenci spíše než práškovou a rádi si bujon dávkujete podle sebe a ne v kostkách, je tohle ideální volba.

Produkty německé značky EDEN jsou vyráběny ze zeleniny pěstované v Německu, společnost se tak snaží snížit emise při dopravě surovin. Nákupem u německých zemědělců chtějí také podporovat místní zemědělství. Již přes 100 let se firma věnuje výrobě vegetariánských produktů s důrazem na zdravou výživu.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
.

Složení

Jedlá sůl mořská, kukuřičný škrob*, zelenina* 9,3 % (mrkev* 4,1 %, cibule* 3,5 %, pastinák* 1,7 %), glukózový sirup*, kvasniční extrakt*, slunečnicový olej*, koření* (kurkuma*, zázvor*, muškátový ořech*, pepř*), bylinky* (petržel*, listy libečku*, bobkový list*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. 







Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.